Prosedur

Khatan

Pembedahan membuang kulup yang menutupi kepala (atau kelenjar) zakar. Prosedur ini agak biasa bagi anak lelaki yang baru lahir, bukan hanya untuk ritual keagamaan atau tradisi keluarga, tetapi juga masalah kebersihan diri atau penjagaan kesihatan pencegahan.

From RM1,199

Pembaikan Hernia

Keadaan di mana terdapat air mata dalam otot atau tisu yang menyebabkan beberapa organ dalaman menonjol. Aktiviti tertentu seperti membongkok atau mengangkat benda berat boleh memburukkan lagi keadaan.

From RM7,474

Orchiopexy

Pembedahan untuk memindahkan testis yang tidak turun; keadaan di mana testis bayi lelaki tidak bergerak ke tempat yang betul di skrotum.

From RM5,899

Pembedahan berkaitan tali lidah neonatal

Ikatan lidah adalah keadaan yang wujud semasa kelahiran yang menyekat jarak pergerakan lidah. Pembahagian ikatan lidah adalah prosedur yang cepat, mudah dan tidak menyakitkan yang melibatkan pemotongan frenulum lingual (bahagian kulit yang pendek dan ketat yang menghubungkan bahagian bawah lidah ke bahagian bawah mulut).

From RM3,400

Pembuangan ketulan dan benjolan

Prosedur kecil pada kanak-kanak untuk membuang benjolan dan benjolan yang ada untuk mencegah pertumbuhan atau jangkitan berterusan.

Hubungi Kami Hari Ini!