IVF Pakej Malaysia

IVF Package Malaysia 2022

IVF Pakej Malaysia

IVF Pakej Malaysia dengan penjagaan dan kasihan setiap langkah.
IVF atau In-Vitro Fertilisation adalah rawatan kesuburan yang menyerupai alam proses pembuahan manusia dengan bantuan dari teknologi. Ini secara beransur-ansur meningkatkan kadar pembuahan sukses. Pasangan yang mempunyai masalah hamil setelah mencuba selama bertahun-tahun adalah disarankan untuk rawatan ini. Bagaimanapun, ia masih melalui penilaian dengan pakar kami. Pakar kesuburan kami akan menilai kesuburan tahap bagi suami isteri. Hanya dari sana, pakar kami akan menentukan jika IVF rawatan yang sesuai untuk yang khusus pasangan.

Anda Kesuburan Perjalanan Dengan Kami IVF Pakej Malaysia

Di Sunway Specialist Centre Damansara, kita berusaha untuk menawarkan kos sangat rendah IVF tanpa mengurangkan kualiti perkhidmatan kami. Kami mempunyai pakar kesuburan yang berpengalaman , embryologists, perawat dan kakitangan sokongan boleh membantu impian anda mengandung bayi menjadi benar.

Kami berusaha untuk menyediakan kualiti rawatan yang tinggi di kos yang berpatutan. Kami IVF pakej termasuk:

Perundingan dan prosedur yuran
Kualiti ubat
ART lab yuran
Kami mengerti bahawa kadang-kadang IVF boleh mengelirukan dan setiap pesakit dengan keadaan mereka sendiri dan keperluan rawatan. Kami percaya bahawa memberitahu infomasi terkini adalah kunci untuk membuat keputusan yang terbaik untuk anda dan keluarga anda. Kami mempunyai pakar kesuburan tersedia untuk membincangkan apa-apa IVF pertanyaan yang mungkin anda miliki. Memulai sebuah keluarga tidak selalu mudah, ia perlu menguji keberanian sejati untuk mengambil langkah pertama. Pasukan dan pakar dari Sunway Specialist Centre Damansara sentiasa berada di sini untuk menyokong kamu sepanjang jalan.

PERCUMA Covid-19 Saringan

Selain itu,  kami juga memberikan kemudahan Covid-19 pemeriksaan untuk pesakit kami!
Sila Menghubungi kami hari ini untuk lebih lanjut!

Pakej sah sehingga 30 April 2022. Syarat-syarat.

IVF Pakej Malaysia 2022

WhatsApp kami hari ini untuk membuat temujanji atau pertanyaan untuk maklumat lanjut. Kami berbesar hati untuk membantu anda!

How IVF Work?

In general, the IVF process involves the retrieval of matured eggs from woman’s ovaries. From there, healthy single sperm will be selected by our highly qualified and experienced embryologists. Then, the selected sperm will be injected into the egg for fertilisation through a microscopic lens, forming embryo. This process is called ICSI. But, here at Sunway Fertility Centre, we use Intracytoplasmic Morphologically Selected Sperm Injection (IMSI) technique.

The IVF process involves 4 phases. It is typically started at the first day of a woman’s period. Here’s the phase:

Phase 1: Ovarian Stimulation – the body will be stimulated to produce more eggs in this step. The medication involves injection. Nurses will guide the patient on the process on how to do it.

Phase 2: Egg Pickup – Our professional specialists will retrieve the eggs from the ovaries. A special needle as well as ultrasound will be used. This is where experience comes to play. Rest assured that anaesthetic will be given.

Phase 3: Fertilization – The patient’s eggs and the husband’s sperm will be fertilized in the laboratory.

Phase 4: Embryo Transfer – The embryo will be transferred to the womb. Alternately, patients can choose to freeze their embryo for future transfer when they’re ready to start a family.

For the surplus of embryos, they can be preserved with our cryopreservation process for future use. Cryopreservation is an option that freezes the cells to preserve and protect them. It is also a viable option for both men and women who are considering to plan for a family in the future.

WhatsApp kami hari ini untuk membuat temujanji atau pertanyaan untuk maklumat lanjut. Kami berbesar hati untuk membantu anda!

Jangan teragak-agak untuk menghubungi kami di Sunway Specialist Centre Damansara di Kota Damansara, Selangor untuk mendapatkan pertanyaan kesuburan anda hari ini!

Promosi Pakej Kesuburan Kami

Lokasi Kita

Operating Hours:
Mon – Tue   9am – 5.30pm
Wed to Thur   9am – 9pm
Fri – Sat   9am – 5.30pm

Address
Sunway Specialist Centre Damansara
Lot B-G-1, B-G-2, B-G-3, Sunway Nexis Retails, Jalan PJU 5/1, Kota Damansara, 47810 Petaling Jaya, Selangor

Leave a Reply